Uprzejmie informujemy rodziców, że płatności dokonujemy tylko i wyłącznie w terminie od 1 do 15 każdego miesiąca za miesiąc poprzedni. Pieniądze muszą być na koncie do 15 każdego miesiąca. Po przekroczeniu tego terminu będą naliczane ustawowe odsetki.
Aby zgłosić dziecko do korzystania z obiadów należy podpisać umowę w pokoju nr 1 u pani intendentki.
Płatności dokonujemy tylko i wyłącznie przelewem na konto 12 1020 3974 0000 5402 0178 2846. Tytuł przelewu powinien zawierać imię i nazwisko dziecka lub numer wystawionej przez system faktury.
W przypadku dłużników, którzy zalegają z płatnościami dłużej niż 3 miesiące, sprawa będzie kierowana do sądu.
Link aktywacyjny do Mobiportalu zostanie wysłany na Państwa pocztę (proszę szukać także w spamie).
Procedura aktywacji wygląda następująco:
- Gdy klikniemy w link aktywacyjny na poczcie wczyta się nowa strona. Przy pierwszym logowaniu do portalu należy wprowadzić dwukrotnie własne hasło (nie mniej niż 7 znaków – co najmniej jedna duża, mała litera oraz cyfra).
- Po akceptacji hasła wyskoczy kolejna strona z logowaniem, na której jako login podajecie Państwo swój adres e-mail i hasło z poprzedniego kroku.
- Po zalogowaniu należy uzupełnić formularz do rejestracji dzieci. Zatwierdzenie formularza będzie wymagało podania następujących danych:
- Imię dziecka
- Nazwisko dziecka
- 3 ostatnie cyfry numeru PESEL
- Gdy dziecko zostanie prawidłowo dodane, będzie można już podglądać w systemie kwoty opłat.
Konto na które dokonujemy płatności za obiady: 12 1020 3974 0000 5402 0178 2846
W tytule proszę pisać imię i nazwisko dziecka, klasę, miesiąc. Gdy dokonujecie Państwo płatności za kilkoro dzieci, to można to robić na jednym przelewie – nie ma konieczności wykonywania przelewu dla każdego dziecka oddzielnie.
Bardzo proszę o terminowe wpłaty oraz wpłacanie dokładnych kwot (termin i kwota będzie widoczna w Mobiportalu). W razie niemożności sprawdzenia tych danych w Mobiportalu proszę pytać poprzez dziennik elektroniczny (konto intendent) lub dzwonić pod numer 24 346-06-83.
Wysokość opłaty będzie przesyłana automatycznie przez system na Państwa e-mail podany w deklaracji obiadowej.
Poniedziałek 14.04.2025
Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo (pieczarki, skrzydło z indyka, włoszczyzna,ziemniaki,śmietana 18 %,przyprawy ).
II Danie :pierogi z mięsem posypane prażoną cebulką, surówka z kiszonych ogórków ( ogórki kiszone, marchew,papryka, cebulka czerwona,przyprawy )
Kompot wieloowocowy,banan.
Alergeny :białka mleka, gluten, seler.
Wtorek 15.04.2025
Zupa pomidorowa z makaronem, pieczywo ( skrzydło z indyka, przecier pomidorowy, pulpa pomidorowa, koncentrat pomidorowy 30 %,włoszczyzna, śmietana 18 %,przyprawy ).
Ii Danie :udko z kurczaka pieczone,ryż paraboliczny, bukiet warzyw .
Sok jabłkowy, gruszka, batonik zbożowy Alaska .
Alergeny :białka mleka, gluten, seler.
Środa 16.04.2025
Zupa żurek z białą kiełbaską i ziemniakami, pieczywo (zakwas na żurek, biała kiełbasa, boczek wędzony, podgrzybki suszone , śmietana 18 %, ziemniaki, włoszczyzna,przyprawy ).
II Danie : jajka w sosie chrzanowym posypane kiełkami rzeżuchy, ziemniaki, fasolka szparagowa z wody.
Kompot truskawkowy, jabłko, jajeczko czekoladowe.
Alergeny :jaja, białka mleka, gluten, seler.
Środa 23.04.2025
Zupa krupnik , pieczywo ( kasza jęczmienna, skrzydła z kurczaka, włoszczyzna, ziemniaki, przyprawy, natka pietruszki ).
II Danie : makaron świderek z białym serem i skwarkami, marchewka / sałata lodowa do chrupania.
Kompot agrestowy, banan, herbatniki szkolne.
Alergeny : białka mleka, gluten, seler.
Czwartek 24.04.2025
Zupa brokułowa z ziemniakami , pieczywo ( brokuł, skrzydła z indyka, włoszczyzna, ziemniaki , śmietana 18 %, przyprawy ).
II Danie : gulasz drobiowy , kasza jęczmienna, ogórek kiszony ( filet drobiowy, cebula, czosnek, papryka , przecier pomidorowy 30 %, przyprawy ),
Herbata z cytryną słodzona miodem, mandarynka
Alergeny : białka mleka, gluten, seler
Piątek 25.04.2025
Zupa czerwony barszcz z makaronem ( buraczki, barszcz krakus, skrzydła z indyka ,włoszczyzna,śmietana 18 %, przyprawy ).
II Danie : porcja ryby smażonej, ziemniaki z koperkiem, ( filet z miruny b/s, jaja, bułka tarta, przyprawy ), surówka colesław (kapusta biała, marchewka, cebula czerwona,majonez, jogurt naturalny, przyprawy).
Kompot truskawkowy, jabłko.
Alergeny : ryba, jaja, białka mleka, gluten, seler.
Do przygotowywania posiłków używane są przyprawy: pieprz naturalny, ziele angielskie, oregano, bazylia, liść laurowy, majeranek, zioła prowansalskie, papryka słodka, kwasek cytrynowy.
Zgodnie z informacją producenta mogą one zawierać: gluten, mleko, jaja, soję, seler, gorczycę. Szczegółowy jadłospis z uwzględnieniem składników do wglądu u intendenta.
ZASTRZEGA SIĘ PRAWO DO ZMIANY W JADŁOSPISIE.